Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de 15 Temmuz Şehitleri Rahmet ve Minnetle Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de çeşitli anma törenleri gerçekleşti. Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği anma etkinlikleri kapsamında Taşdelen Sultan Murat Caddesi’nde 15 Temmuz Gecesi yaşanan ihaneti gözler önüne seren fotoğraf sergisi açıldı. Sergi açılışının ardından Şehit mezarlarının ziyareti gerçekleşti. Program Taşdelen Cebir Cami’nde okunan Kur’an ve mevlitle son buldu. Mevlit programında binlerce Çekmeköylü vatanın ve milletin bütünlüğü için edilen dualara amin derken, şehitler için fatiha okudu.

Anma programına; Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan Çekmeköy Belediye Başkan Yarımcıları Fatih Sırmacı ve Şahmettin Yüksel, 15 Temmuz Şehidi Mustafa Kaymakçı’nın kardeşi Osman Kaymakçı, mahalle muhtarları, daire amirleri sivil toplum kuruluşları ve yüzlerce Çekmeköylü katıldı.

Programa katılan vatandaşlara Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamını ileten Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı  Şahmettin Yüksel “ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde bu vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, ebediyete uğurladığımız gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmayacağız,  unutturmayacağız. Asrın ihanetine karşı milletimizin başlatmış olduğu bu dik duruşu sonsuza kadar devam edecektir. Rabbim birliğimizi kardeşliğimizi daim etsin. “ dedi.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.