Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP'nin yanan aracının suçlusu kim ?

Herkes bir suçlu arıyor. Emniyet araştırıyor araç nasıl kimler yaktı diye. Çekmeköy halkı, Çekmeköy CHP ilçe başkanlığına ait yanan aracını konuşuyor. Uusal gazeteler "KİRLİ ELLER" diye haber yapıyor.. CHP'ye gönül vermiş partililer ve sağ duyulu halk yazıklar olsun diye ver yansın ediyor... Buraya kadar her şey tamam.. Acı Çekmeköy halkının acısı. Araç yandı külü ve enkazı ise Çekmeköy'e kaldı. 

BU ARACIN TENHA BİR YERDE NE İŞİ VAR SORUNU KİMSE SORMUYOR ?

Yangının çıktığı yer ile Çekmeköy CHP ilçe başkanlığının hiç bir alakası yok. Araç öyle bir yere park edilmiş ki resmen birilerine davetiye çıkarıyor. Bina arkasında kalan terk alanına ve görüş mesafesinde güvenlik kameralarının olmadığı ve Çekmeköy CHP ilçe başkanlığı ile uzaktan yakından bir ilgisinin olmadığı bir yere park edilen ve yanan araçtan bahsediyoruz. Çekmeköy Haber olarak Çekmeköy halkı adına soruyoruz. Bu aracın burada ne işi vardı diye.. 

PARK EDİLEN YER ÖZEL MÜLK TERK ALANI ve YANGINDA İŞ MERKEZİDEYANIYORDU

En önemli bir konu ise yanan aracın park edildiği yer neresinin olduğudur. Bir siyasi partinin logosunun da bulunduğu bir aracın kesinlikle park edileceği bir yer değil burası. Özel mülk olarak Çekmeköy Saadet Partisininde içinde bulunduğu bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarınında yer aldığı iş merkezinin terk alanı olarak bıraktığı bir yerden bahsediyoruz. Çekmeköy CHP'nin aracı yandı ama onunla birlikte iş merkezide yandı. Hasar gördü. Allah muhafaza bina komple yanabilirdi. İş merkezinde ölümlü yangın olayı olabilirdi. Bu ihmallerin sebebi ise tamamen iş bilmezlikten gelindiğini çok iyi anlamak lazım. 

ÇEKMEKÖY'DE DİĞER SİYASİ PARTİLER OTOPARKA BIRAKIYOR DA CHP'NİN ARACININ ÖZELLİĞİ NEYDİ?

Uzun yıllar Çekmeköy MHP'nin de logolu aracı vardı.Yıllarca güvenlikli otoparkta kaldı. Çekmeköy Ak Parti ve seçim zamanlarında diğer siyasi partilerinde araçları genel olarak otoparklarda kalır iken Çekmeköy CHP'nin aracının ne gibi bir özelliği vardı da ara sokakta tenha kutu bir yerde park edildi. Milletvekillerinin dokunulmazlıkları vardır onu herkes bilir ama araçlarının dokunulmazlıklarının olduğunu bu zamana kadar hiç kimse bilmiyordu. Demek ki yokmuş öyle bir dokunulmazlık sonuç ortada. Şimdi olayla ilgili suçlular aranıyor. 

O ARACI YAKANLAR KADAR O ARACI ORAYA PARK EDENLER SUÇLUDUR 

Öncelikle araç kundaklandı ise kimin eli kolu var ise yakalanmalı ve yargılanmalı. Tüm ara sokak ve caddelerde kameralar tek tek incelenmeli. Suçlular yakalanarak gerekli cezalar verilmeli. Diğer suçlular ise bir araca sahip çıkamayan, kendilerine ait park yeri olmamasına rağmen logolu siyasi partiye ait bir aracı başka bir iş merkezinin terk alanı olarak bıraktığı boş bir alana park ettirenler. 5 TL vererek bir aracı güvenlik kameralı bir otoparka çektiremeyen mevcut ilçe başkanı, önceki ilçe başkanı, yöneticiler herkes aracı yakanlar kadar burada suçludur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.