Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP Meclis Üyesi Adayı Adayı Adem Çakır’dan Gazetemize Ziyaret

2019 yerel seçim çalışmaları kapsamında, çalışmalarına devam eden Çakır,  gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.  

CHP’li Çakır, “Hizmet için yola çıktık”

Çekmeköy Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Aday Adayı Adem Çakır, “31 Mart 2019 tarihinden yapılacak olan yerel seçimler için Çekmeköy CHP’den Meclis Üyesi Aday Adayıyım. Gençlik yıllarımdan beri önce ülkem olmak üzere, partim ve liderim için her zaman bir mücadele ve hizmet içerisinde oldum. Taşın altına elimi koymak istiyorum. Çekmeköy’de halka hizmet için yola çıktık. 30 yıldır Çekmeköy’de ikamet eden ve Çekmeköy’ün sorunlarını yakından tanıyan bir kardeşiniz olarak ilçemize, milletimize faydalı olmak benim için en önemli görev olacaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.