Öne Çıkanlar Merhamet Ve Adalet Yarışması anneler günü Gazi Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ?

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP'de Hüseyin Kızıldaş'a güçlü aday Halis Gerbaga

Çekmeköy CHP'de kongre heyecanı devam ediyor. Her dönem her başkanlığa aday olan Hüseyin Kızıldaş'ın karşısına adaylar çıkarak gövde gösterisine başladılar.. Halis Gerbaga adaylığını açıkladı... 

HÜSEYİN KIZILDAŞ HERŞEYE ADAY

Çekmeköy CHP'ye gönül vermiş partililer Hüseyin Kızıldaş'ın her başkanlığa aday olduğunu belirtiyorlar. Meclis başkanlığına aday, ilçe başkanlığına aday, belediye başkanlığına aday her birşeye aday diyen partililer artık değişimden yana olduklarını ifade ediyorlar.. 

HALİS GERBAGA BENDE VARIM DEDİ

Çekmeköy'de Kars nüfusuna kayıtlı Halis Gerbaga Çekmeköy CHP'nin kaderini değiştireceğim.. Az konuşup çok çalışacağım diyerek adaylığını resmen açıkladı. Çekmeköy CHP'de adayların tek tek görücüye çıktıı şu günlerde artık herkes değişimden yana tarafını belli etmeye başladılar..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.