Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP adayı Seyfettin Yıldırım; Halk değişim istiyor

Yerel basın mensupları ile bir araya gelen Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım gündeme dair soruları cevapladı.  Seyfettin Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti.

YORULAN ARKADAŞLARI 31 MART TARİHİNDE DEĞİŞTİRECEĞİZ

Değerli arkadaşlar. Bir seçim süresine girmiş bulunmaktayız. Yani son viraja girdik. Malum seçimi kazanacağımın ve anketlerde önde olduğumu bilenler Çekmeköy’ü miting yerine çevirmeye başladılar. Ak Partinin üst düzey yöneticileri Çekmeköy’de son günlerde çalışma yapıyor. Cumhur başkanı Eroğan’nın da gelip seçime son günlerde miting yapacağını düşündüğümüzde anlıyorum ki korku bacayı sarmış gibi görünüyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, kimi getirirlerse getirsinler bu iş artık sonlara geldi. Çekmeköy halkı anketlerde görüyoruz değişim olsun diyor. İnşallah bizde top yökün halkımızdan 31 Mart’ta alacağımız yetki ile değiştireceğiz. Yorulan arkadaşlarımızı istirahat ettireceğiz.

BUNUN DİL SÜRÇMESİ OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR

Çekmeköy’de yapmış olduğumuz mitingde “Halk Eczaneleri” projemizi anlatırken dil sürçmesi yaşadım. Tarihi geçmiş ilaçları toplayıp halkımıza dağıtacağız diye algılandı. Seçim beyanatı çalışma kitapçıklarımızda da yazdığı gibi, “Çekmeköy kardeşliğini tesis edecek önemli projelerimizden bir de Halk Eczaneleri. Bu proje ile evlerimizde atıl durumda olan ve son kullanım tarihi geçmemiş ilaçlarımızı, ihtiyacı olan insanlarımıza ücretsiz ulaştıracağız” yamasına rağmen orada yazılan değil de dil sürçmesinden dolayı söylenen ifade ülke gündeminde en çok konuşulanlar arasında yerini buldu.

PARA VERSEM BU KADAR REKLAM YAPTIRAMAZDIM

Son zamanlarda sosyal medya ve havuz medyasında şahsım ile ilgili bir sürü haberleri sizlerde görüyorsunuz. Yani halkımız her şeyi görüyor ve biliyor. Değerli arkadaşlar önemli olan samimiyettir. Gerisinin hiçbir önemi yoktur. Yıllardır esnaflık yapmış bir kardeşiniz olarak ben çiğ yemedim ki karnım ağrısın. Onun için bunlar boş işler. Çamur at izi kalsın siyaseti yaparak hiç kimse bir yere gelemez. Beni Kanal-a bile haber yaptı. Ben para versem Allah razı olsun bu kadar haber yapmazlardı” dedi.

BENİ HERKES TANIR, ONLAR BENİM CANLARIM HER ZAMAN ÇIKARIM

Tv kanallarında ve ulusal medya çıkan kardeşiniz “Abim bize sahip çıkmıyor. Abi güzel projelerin var. Önce sen akraba ve yiyenlerine sahip çık” diyerek açıklama yapmasını nasıl buluyorsunuz sorusuna ise Seyfettin Yıldırım “Değerli arkadaşlar ben bu konuda konuşmak ailemi ve yiyenlerimi böyle bir konuda polemik haline getirmek istemem. Yardımlar hiç bir zaman konuşulmaz. Çok büyük paralar vererek açıklamalar yaptırıp bunları seçim vurgunu yapmak isteyenler ile ilgili 1 Nisan’dan sonra gerekli belge ve ses kayıtlarını kimlerin yaptırdığını sizlere anlatacağım. Onlar benim kardeşim ve yiyenlerimdir. Bu zamana kadar her zaman yanlarında oldum. Bundan sonrada her zaman yanlarında olurum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sertan OCAK 5 yıl önce

Evet halk değişim istiyor. Ama seni de istemiyor. H.A.S varken çakmaya gerek yok.