Öne Çıkanlar ptt seçim itiraz Kıbrıs Barış Harekatının 45. Yılında Kıbrıs Ve Egede Çember Daralıyor yabancı uyruklu çocuklar memur

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP adayı Seyfettin Yıldırım'dan ; Günü geçmiş ilaç haberleri ile ilgili açıklama geldi

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Madenler meydanında CHP Genel başkanı Kemal Kılıçtaroğlu'nunda katıldığı mitingde sarf etmiş olduğu konuşma videosunda  "Vatandaşın kullanmadığı tarihi geçmiş ilaçları toplayacağız, yine ihtiyaç sahibi insanlarımıza ücretsiz vermiş olacağız" sözleri ulusal haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında büyük tepki topladı.  Konu ile ilgili Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

TEMEL GAYEMİZ AİLE BELEDİYECİLİĞİ

Seyfettin Yıldırım sosyal medya hesabından konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasına şöyle devam etti ; Değerli Arkadaşlar, Halkımızın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlamış olduğumuz onlarca projemiz var. Temel gayemiz Çekmeköylü kardeşlerimizin zorunlu giderlerini azaltmak, işlerini kolaylaştırmak, Aile Belediyeciliği kapsamında mutlu aileler oluşturabilmek, belediyemizi aile ihtiyaçları doğrultusunda yönetmek ve gençlerimize yeni istihdam alanları üretmek oldu.

TARİHİ GEÇMEMİŞ İLAÇLAR İLE İLGİLİ DAYANIŞMAYI ARTTIRMAK İSTEDİK 

Nöbetçi Eczane projemizle alakalı çok fazla talep geldi.Tarihi geçmemiş ilaçları uzman ekibimiz aracılığıyla toplayıp değerlendirelim fikrinden yola çıkarak toplumsal dayanışmayı arttırmak istedik.İnsanlarımız maalesef birçok ilaca dünya kadar para harcıyor fakat kullanmıyor. O kadar ilaç boşa gidiyor. Aslında boşa giden hepimizin cebindeki paralar.

PROJE KİTAPÇIKLARIMIZDA GEREKLİ AÇIKLAMA ZATEN VARDIR 

Mitingde yorgunluğum dolayısıyla ağzımdan çıkan sözlerle ne kastettiğimin anlaşıldığını ümit ediyordum. Umuyorum bu açıklamam sizler için yeterlidir. Sayfa yöneticisi arkadaştan da ricam açıklamalarımızı da ekleyip objektif bir bakış açısıyla paylaşımını yapması yönünde olacak. Diğer projelerimize göz atmak isteyen tüm kardeşlerimize de www.seyfettinyildirim.com üzerinden sitemize girip, fikirlerini bizlerle paylaşmasını rica ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.