Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy CHP aday adayı Adem Çakır; Çekmeköy için bende varım

Adem Çakır düzenlediği geniş katılımlı kahvaltı programıyla Çekmeköy CHP'den aday adaylığını açıkladı. Çekmeköyün sevilen simalarından ve 30 yıllık bir Çekmeköy'lü olan iş adamı Adem Çakır geniş katılımlı sabah kahvaltısıyla Çekmeköy CHP'den Meclis üyesi adaylığını açıkladı. İş ve Siyaset dünyasından bir çok ismin katıldığı programda Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, yerel basın mensupları ve Çekmeköy'ün kanaat önderleri katıldı.

30 YILDIR BİR ÇEKMEKÖY'LÜ OLARAK BENDE VARIM

Katılımcılara hitaben konuşma yapan Adem Çakır şöyle konuştu; 1974 Rize Çayeli doğuluyum. 1990 yılından beri Çekmeköyde ikamet etmekteyim. 30 yıldır esnaflık yapmaktayım. Rize Çayeli derneği kurucu başkanı ve çeşitli bir çok Sivil Toplum Kuruluşlarında görev aldım. Çakır ALY Otomotiv ortaklarından ve kurucularından olup, ticaret alanında farklı sektörlerde de hizmet etmeye devam ediyoruz. Ülkemizin gidişatı ortada. Vatanını, devletini, milletini seven, 30 yıldır Çekmeköy'de ikamet eden ve Çekmeköy'ün sorunlarını yakından tanıyan bir kardeşiniz olarak Çekmeköy CHP'den meclis üyesi aday adayı oldum. Mevlam hakkımızda hayırlı olanını nasip etsin.

ÇEKMEKÖY’DE ÇOCUKLUĞU GEÇEN BİRİ KARDEŞİNİZİM

Ülkemin, Vatanımın kısacası üzerinde yaşadığımız bu toprakların bize atalarımızın emaneti olduğunu bilen ve Çekmeköy’de uzun yıllar yaşayan bir kardeşiniz olarak bende varım diyorum. Çekmeköy’ü hep birlikte yönetmek için çocukluğumuzu geçirdiğimiz yaşadığımız Çekmeköy için Çekmeköy CHP’den meclis üyesi aday adayı oldum. Sizlerin de büyük desteğinizi esirgemeyeceğinizi çok iyi biliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.