Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy bu hırsızları konuşuyor

Çekmeköy’ün en işlek caddelerinden biri olan Çavuşbaşı Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinde geçtiğimiz günlerde hırsızlık olayı yaşandı. Gece 3:45’de binaya giriş yapan zanlıların güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anı görüntüleri “bu kadarına da pes” dedirtti.

İŞYERİNE 10 Dk ARA İLE BİR KAÇ KEZ GİRDİLER 

Çekmeköy Çavuşbaşı Caddesinde bir iş yeri aynı hırsızlar tarafından 10. dk ara ile bir kaç kez soyuldu.. Kameraya saniye saniye yansıyan hırsızların yaşları ise 18-24 yaş arası oldukları ve rahat tavırları gözlerden kaçmadı. Binaya büyük bir ustalıkla giriş yapan zanlılar bir kere girip çıkmakla kalmıyor, defalarca tekrarlıyor. Kameralara yansıyan rahat tavırları zanlıların bu işi ilk defa yapmadığını gözler önüne seriyor. 15 dakika boyunca binada cirit atan hırsızlar, birkaç laptop bilgisayar ve kasadaki bir miktar parayı alıp gözlerden kayboluyor. Çekmeköy genelinde olan hırsızlık olayları ise esnafı artık çileden çıkardı. Çavuşbaşı caddesinde ismini Çekmeköy Haber Gazetemize vermek isteyen bir esnaf ise "Bu sadece bir hırsızlık olayı değil. Aynı bölgede 6 firmaya birden girdiler" dedi. 

CANI YANAN ESNAF ARTIK YETKİLİLERDEN ÇARE BEKLİYOR

Çekmeköy’de bu yıl içerisinde birçok kez hırsızlık olayı yaşandı. Bölgedeki esnaftan canı yanmayan yok. Farklı günlerde civardaki birçok iş merkezlerini de soyup izlerini kaybettirdiler. Esnafların kâbusu haline gelen hırsızlar, güvenlik kameralarına takılmalarına rağmen bir türlü yakalanamıyor. Yakalansa da akıllanmıyor. Kimisi cezaevinden çıkar çıkmaz yine hırsızlık suçu işliyor. Hırsızlık bir türlü bitirilemiyor. Hırsız çetesi oldukları düşünülen suçlular, esnafımıza zarar vermeye devam edecek gibi gözüküyor. Vatandaşların bu konuda tüm tedbirleri alması gerekiyor.

Çekmeköy Haber ailesi olarak yaşadıkları bu üzücü hadiseden dolayı geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Çekmeköy ve çevresinde bu tarz olayların tekrarının yaşanmamasını diliyor ve yetkililerin geniş kapsamlı önlem alması için seslenişte bulunuyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metinözarmutluhaber 6 yıl önce

Haberlerinizğüzeldevamedinizteşekkürederiz