Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy besyo kurslarında eğitim gören 50 öğrenci hedefine ulaştı

Çekmeköy Belediyesi’nin yıl içinde açtığı ücretsiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu kurslarına çok sayıda öğrenci katıldı. Kurslara katılan 50 öğrenci ise Türkiye’nin en önemli lise ve üniversitelerinin sınavlarını kazanmayı başardı. Kurslarda; uzman eğitmenler tarafından istenilen parkurlara bağlı kalarak yapılan eğitimlerin yanı sıra her kategori için farklı eğitimler de verildi.

Gençleri tebrik eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Eğiti vadisi Çekmeköy’de gençlerimizin başarısına katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurslarımıza katılan öğrencilerimiz istedikleri lise ve üniversiteleri kazandılar. İnşallah hayatları boyunca başarılı olur vatana millete hizmet ederler. Bizler bugün olduğu gibi bundan sonrada gençlerimizin yanında olacağız.” dedi.

Kurslara katılan öğrenciler katılım sertifikalarını Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar'dan aldılar.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.