Öne Çıkanlar Merhamet Ve Adalet Yarışması anneler günü Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy AK Parti ; den kimi başkan adayı görmek istersiniz?

Çekmeköy’de çakma bir sürü anketler ortada dolaşırken yıllardır sizlerin yakından takip ettiği Çekmeköy Haber olarak yorum yaparak “HAKARET ETMEDEN LÜTFEN SİZDE DÜŞÜNCENİZİ YORUM OLARAK" yazın..

Çekmeköy Ak Partiden aday adayı olan Ahmet Poyraz, Yücel Yalçınkaya, Selamet Aygün ve Celal Cebir belediye başkan aday adayı olarak sahada çalışmalarını yapıyorlar.

Peki sizce kim belediye Ak Partiden belediye başkan adayı olmalı? Haber panelimize Lütfen yorum olarak düşüncelerinizi yazın.. 

Hakaret ve kişisel haklara saldırı gibi yorumlar onaylanmayacaktır ve silinecektir. Diğer Siyasi Partiler ile ilgilide haber anket çalışmamız olacaktır. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan 5 yıl önce

hiçbiri, iş yapacak gerçek bir belediyeci yok aralarında. hepsi iş adamı ve cebini daha fazla nasıl doldururum peşindeler. ahmet poyrazdan 2 dönemde hiçbişey görmedik zaten. tekrar aday olursa akp kaybeder.

Avatar
Kemal 5 yıl önce

Ahmet Poyraz

Avatar
Akgenç 5 yıl önce

Ben yıllardır ak parti için oyumu kullandım ancak Ahmet Poyraz a artık oy vermemekte kararlıyım. Reisimiz mesaj alındı demişti ancak sanırım yanlış alındı mesaj. Bu hükümet belediyeler ile geldi ve şimdi rezil belediyecilik sebebiyle yolsuzluk sebebiyle gidiyor. Artık çok geç olacak herşey için.

Avatar
Sabri Ataselim 5 yıl önce

Ahmet Poyraz

Avatar
Necati 5 yıl önce

Bence kim olursa olsun her zaman hayırlısı olsun

Avatar
Pınar urun orunlu 5 yıl önce

Yücel yalçın kaya

Avatar
Bilge 5 yıl önce

Bunlardan hic biri olmamalı olursa cekmekoy secimi kaybeder yipranmamis yeni bir kisi aday olmali mevcut yonetime cok buyuk tepki var kesin kaybederler bunlar secimi

Avatar
Leyla 5 yıl önce

Yücel
Yalçınkayz