Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana Otomobil

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ak Parti ve CHP Meclis üyelerinin birlik mesajı Antalya'dan geldi

Çekmeköy’de gerek imarların durmasından sonra bir çok mağdurun öne çıktığı gerek siyaseten mecliste atışmaların yaşandığı geçmiş günleri geride bırakan Çekmeköy CHP ve Ak Parti meclis üyeleri Antalya gezisinde moral buldu.

ÇEKMEKÖY SİZLERİN BU BİRLİK VE BERABERLİKLERİNİZDEN GURUR DUYUYOR

Birçok müteahhittin imarlar durdurulmasından sonra batmanın eşiğine geldiği ve bir çok topraktan daire alan vatandaşların çok tedirgin günler yaşadığı, Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesinde icradan satılan arsa ve Hamidiye Mahallesinde özel okul imarına çevrilen daha sonra satış kararı çıkarılan okul yeri bölge halkının hafızasında geniş yer tutmuştu. Ülke siyasetinde Ankara’da çok gergin siyaset yürüten Ak Parti ve CHP kurmaylarına örnek tavır Çekmeköy’den geldi. Çekmeköy CHP ve Ak Parti meclis üyelerinin Antalya gezisi kardeşlik köprülerini pekiştirdi... 

ÇEKMEKÖY SİZLERLE GURUR DUYUYOR

Çekmeköy’ün bütün sorunlarından uzak denizin ortasında ülke gündeminin dışında vermiş oldukları kardeşlik, birlik, beraberlik ve ortak diyalog mesajını andıran fotoğrafları herkesi duygulandırdı. Çekmeköy'de bir çok vatandaş ise bu tablo karşısında "Sizlerle Gurur Duyuyoruz" diyerek bu birlik ve beraberliği destekliyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çekmeköylü Vatandaş 6 yıl önce

hayat bunlara güzel! ayıp ayıp.