Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

ÇEGEDER derneği, Çekmeköy'de Regaip Kandili’nde Buluştu

Üç Ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili'nde Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( ÇEGEDER ) gençleri  bir araya geldilerRegaip Kandili kapsamında düzenlenen programda yatsı namazı öncesi vaaz verdi.. Programda Dernek Başkanı Nurullah Çamarası, " Mübarek Üç Ayların manevi iklimin İlk esintisi Regaib kandilini idrak ediyoruz.Üç aylar içinde yer alan Regaip Kandili de kulun Rabbine daha fazla yakınlaştığı, dargınlıkları, kırgınlıkları bırakıp kardeşlik ve hoşgörü duygularını zirveye çıkarttığı mübarek gün ve gecelerimizdendir. ÇEGEDER olarak derneğimizde Regaip Kandili vesilesi ile sohbetimizi ve Kuran-ı Kerim tilavetini gerçekleştirdik. 18 Mart 1915 Çanakkale ve 18 Mart 2018 Afrin şehitlerimizi yaad ettik. Bu vesile ile mübarek üç ayların ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini, Ramazan ayına kavuşabilmeyi Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Ülkemizin, milletimizin, ve Tüm İslam Aleminin Üç Ayları ve Regaip kandillerini tebrik ederiz" dedi.

Program dualar eşliğinde son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.