Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı kayıtları

Bu haber kez okundu.

Çegeder Derneği Ahmet Poyraz'ı Ağırladı

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, Belediye Başkan Adayları çalışma tempolarını arttırdığı bu günlerde  sosyal çalışmalarıyla gündemde olan Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇEGEDER) , Ak Parti Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz’ı Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinde ağırladı.

Çekmeköy’de sosyal çalışmalarıyla gençleri bir araya getirerek birlik ve beraberliğini sağlayan Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanıma Derneği Başkanı Nurullah Çamarası, “Katılımlarından dolayı  mevcut Belediye Başkanımız ve aynı zamanda  Cumhur İttifakının Çekmeköy Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Poyraz’a, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cenap Yağmur ve yönetimine,  M. Akif Mahallesi Muhtar Adayı Yusuf Oğraş’a, Ak Parti M. Akif Mahallesi sorumlusu ve derneğimizin yönetim kurulundan yol arkadaşım Serhat Hava, Çekmeköy Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bilal Yılmaz’a, siz kıymetli kardeşlerime, gönüldaşlarıma ve desteğini esirgemeyen kıymetli büyüklerime teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “ Gençlik bir milletin bir toplumun geleceğinin teminatıdır. Gençlerimizi geleceğe çok daha iyi hazırlamak, onlara en iyi, en gelişmiş imkanları sunmak bizlerin en temel görevidir. Çünkü yeni yüzyılın güçlü ve saygın Türkye’sinin gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını belirten Poyraz, “ Bu seçimler ülkemiz için çok önemlidir. Milletimizin beka seçimidir. Sayın Devlet Bahçeli üzerine düşeni yapmış ülkemizin bekası için, milletimizin bekası için Cumhur İttifakında yer almıştır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana birçok hizmeti Çekmeköy’lülerle buluşturduk. İnşallah kazandığımız vakitte açıklamış olduğumuz projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Program Kuran Tilavet-i ve dualar sonrasında sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.