Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

ÇEGEDER, Arakan'da beş su kuyusu açtı

ÇEGEDER Derneği, her 3 kişiden birinin temiz suya erişemediği Arakan'da halkın temiz su ihtiyacını gidermeye çalışıyor.  Halkın su ihtiyacını karşılamak için yardım kampanyası düzenleyen Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanamışma Derneği ÇEGEDER ve hayırsever iş insanlarının desteğiyle Bangladeş Arakan'da 5 su kuyusu açıldı.


Çalışmalar kapsamında Bangladeş Arakan'da su kuyularının inşa edilmesini sağlayan dernek bağışçıları bu su kuyularına aziz şehitlerimizin adını verdi. Bu kapsamda Çegeder Su Kuyusu, Şehit Eren Bülbül Su Kuyusu, Şehit Selçuk Paker Su Kuyusu, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Su Kuyusu, Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Su Kuyusu temiz su ihtiyacı bulunan bölge halkının kullanımına sunuldu. Arakanlı Müslümanlar su kuyusunun açılması ve sularına kavuşmalarını dualarla karşıladı.


"Şehitlerimizin her mecrada isimleri yaşatılacak"
Temelleri iyi niyetle atıldığı için her geçen gün daha güzel hizmetlere imza attıklarını belirten Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurullah Çamarası, "Şanlı mazisi şehadet ve kahramanlık öyküleriyle dolu olan tarihimizde, yakın dönemin en önemli kahramanlarından olan, İslam aleminin ve aziz vatanımızın birlik ve bütünlüğü için hiç düşünmeden canını feda eden şehitlerimiz, yüzyıllarca hatırlanacak ve her mecrada isimleri yaşatılacaktır. Bu çalışmada bize destek veren güvenen hayırsever halkımıza teşekkür ediyorum. Yardımcı olan ve olmak isteyipte imkanı olmayan tüm kardeşlerimi Rabbim Kevser kuyusundan içebilenlerden eylesin" ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.