Öne Çıkanlar leylek oto ekpertiz Beyaz Saray Davet Ve Balo Salonu çekmeköy engelliler kulübü cinayet

Bu haber kez okundu.

Çatalmeşe Parkı açıldı.. Çekmeköy belediyesi

Çekmeköy Belediyesi’nin Çatalmeşe Mahallesi’ne inşa ettiği park; Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtaraları ve mahalle sakinlerinin katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

İçerisinde çocuk oyun grupları, banklar, basketbol sahası ile spor ve egzersiz aletleri bulunan parkın açılış töreninde selamlama konuşması gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Park yapmak kolay, ama onu korumak ve muhafaza etmek daha zor. Bizler bu parkı yaptık sizlere emanet ediyoruz. Mahalle halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Mimarisi ve sosyal donatı alanlarıyla  değişen ve gelişen Çatalmeşe’mize yakışır bir park oldu. İnşallah hizmetlerimiz bunada sınırlı kalmayacak. İnşallah bu yıl bitmeden mahallemize birde sağlık ocağı inşa edeceğiz. Hayır sahibi vatandaşımızla gerekli görüşmeleri gerçekleştirdik. Yakın bir zamanda temelini atacağız.” dedi.

Parkın yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere Çekmeköy Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederim diyerek sözlerine başlayan AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı “Parkımız mahallemize hayırlı olsun. Mahalle halkımızın ihtiyacına cevap verecek güzel bir park olmuş,” dedi.

Park dua edilmesinin ardından mahalle sakinleriyle birlikte kesilen kurdeleyle hizmete açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.