Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi Armutluda çilingir güvenlik çekmeköy CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması..

Bu haber kez okundu.

Bora Kılıç ; Meclis üyeliği sırasının hakkını 1000 kişilik gece ile verdi

Çekmeköy'de seçimlere sayılı günler kala adaylar sahada aktif çalışmalarını hızlandırdı.Millet ittifakı olarak İYİ Partiden Çekmeköy CHP belediye başkan adayı olan Seyfettin Yıldırım'ın 2. sıra meclis üyesi adayı Bora Kılıç Naturel Düğün Salonunda 1000 kişilik "Giresunlular adayına sahip çıkıyor" sloganı ile aday tanıtım gecesi yaparak varlığını ortaya koydu. 

Darısı ; Listeye girip arkasında 10 kişi olmayanlara 

Tulumbadan çıkar gibi Çekköy'de hiç bir  karşılığı olmayıp meclis üyesi adayı olan ve listeye girenlere inat Bora Kılıç güzel ve anlamlı bir geceye imza attı. 10 kişiyi bile arkasından getiremeyen ve parti adayına hiç bir katkısı olmayan meclis üyesi adaylarına böyle geceler bir ders niteliği taşıyor. 

Bora Kılıç "Sizlere güveniyorum "

İYİ Partiden Cumhur İttifakı adayı olarak Çekmeköy CHP'den 2. sıra meclis üyesi adayı olan Bora Kılıç konuşmasında ; Ben MHP'den millet vekili adayı oldum benim hemşehrilerim beni hiç bir zaman yanlız bırakmadı. Ben işadamları dernek başkanı oldum. Benim hemşehrilerim her zaman yanımda oldu. Dostluk, samimiyet ve güven böyle günlerde belli olur. Giresunlular her zaman doğru bildiklerini yapan mert ve sözüne sadık yiğit insanların olduğu bir memlekettir. Bende bir güzel bir memleketin evladı olarak hemşehrilerime güveniyor.  Çekmeköy CHP belediye başkan adayımız Seyfettin Yıldırım'a ve kendime 31 Mart seçimleri için destek istiyorum" dedi. 

Seyfettin Yıldırım "Martın sonunun bahar olduğu bu geceden belli oldu"

Gecede konuşma yapan Çekmeköy CHP belediye başkan adayı Seyfettin Yıldırım sözlerine şöyle devam etti ; Bu gece bizleri bir araya getiren değerli Bora kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. 31 Mart sonunda Çekmeköy'ü inşallah yaşanılabilir bir ilçe yapmak için gayret edeceğiz. İşte bu geceki coşkuyu ve samimiyeti gördüğümde Martın sonunun bahar olduğu bu geceden belli oldu. Allah hepinizden razı olsun. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde böyle bir programında yapılması ayrı bir güzelik kattı. Mevlam yar ve yardımcımız olsun" dedi. 
Program gecenin ilerleyen saatlerine kadar yöresel sanatçıların sahne almasıyla birlikte gecenin ilerleyen  devam etti. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.