Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Binali Yılldırım ; Çekmeköy MHP ve Ak Parti İlçe başkanlıklarına ziyaret

İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım seçim çalışmalarını bu gün Çekmeköy’de sürdürüyor. Binali Yıldırım Doğa Parkta Çekmeköy’lü kadınlarla bir araya geldikten sonra Cumhur İttifakı Çekmeköy MHP ilçe başkanlığını ve Ak Parti ilçe başkanlıklarını ziyarette bulundu.

Bahçeli ; Bu bayrak inmeyecek, bu ezanlar dinmeyecek' demiştir

'Cumhur İttifakı'nın başladığı yer 15 Temmuz gecesidir. 15 Temmuz gecesi o alçaklar harekete geçtiğinde görüştüğüm ilk kişi Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. İkinci arayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmuştur. O gece söyledikleri çok anlamlıdır. 'Sonuna kadar arkadanızdayız, ne lazımsa yapacağız, bu bayrak inmeyecek, bu ezanlar dinmeyecek' demiştir. O gece o şanlı direnişi birlikte gerçekleştirdik ve daha sonra Yenikapı ruhu 7 Ağustos'ta mahşeri bir kalabalığa tabii Cumhurbaşkanımız, biz, Sayın Bahçeli, Kılıçdaroğlu da katıldı. Ama ondan sonra hattan çıktı. Olsun, biz doğru bildiğimiz yoldan kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Ondan sonra Anayasa değişikliği, halk oylaması oldu. Onun üzerine 24 Haziran seçimleri oldu. Elhamdulillah hepsinden de yüzümüzün akıyla çıktık.

Milletimiz herkesi dinleyecek ölçecek,

Şimdi ilk defa yeni sistemin yerel seçimlerinde de Cumhur İttifakı birlikte seçime giriyor. Tabii karşısında da bir ittifak var. Milletimiz herkesi dinleyecek ölçecek, biçecek, kararını verecek. Biz diyoruz ki; eğer mesele memleket meselesiyse gerisi teferruattır. Cumhur İttifakı'nın anlamı budur" şeklinde Çekmeköy MHP ilçe başkanlığı ziyaretinde konuştu. 

Daha sonra Çekmeköy Taşdelen'de program için ayrılan İstanbul Ak Parti büyükşehir belediye başkan adayı Binali Yıldırım Çekmeköy Şahinbey Caddesinde esnafları ziyaret etti. Esnaflarla sohbet ederek resim çektiren Binali Yıldırım sorulan soruları cevapladı..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.