Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköyde microblading çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Başkomutan Çekmeköy'de anıldı

Gazi Mustafa Kemal vefatının 79. yılında  Çekmeköy’de anıldı.  Turgut Özal Bulvarı’nda düzenlenen programa; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, İlçe Müftüsü Muhammet Suiçmez, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk koyma töreni ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından saat 9’u 5 geçe çalan siren sesiyle yüzlerce vatandaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için saygı duruşuna geçti. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız konuşmalarında “ Vefatının 79. Yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü  rahmet ve minnetle anıyoruz,” dediler..

Anma Programları özel bir okulda devam etti

Anma programları Çekmeköy'deki özel bir okulda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda öğrenciler Gazi Mustafa Kemal'i anlatan gösteriler düzenledi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına programa katılan belediye başkan yardımcısı Şenol Çetin, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansızla birlikte resim şiir kompoziyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.