Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Amasya Suluova’dan Çekmeköy’e gelen lezzet

Müşterilerine en kaliteli ve özenle seçilmiş ürünler sunma hedefiyle yola çıkarak bugünlere ulaşan Çekmeköy Et, Abdurrahman Kahrıman ve oğulları tarafından hizmet ve kaliteden ödün vermeden, sürekli yenilenip genişletilerek hizmete devam ediyor.

%100 yerli lezzet Anadolu’dan Çekmeköy’e geliyor

Güler yüzlü ve girişken kadrosuyla, değişmeyen kalite ve lezzetteki geniş ürün yelpazesiyle, müşterilerine kurduğu güvene dayalı olumlu ilişkiler ile kuşaktan kuşağa tam bir aile şirketi olmayı başaran Çekmeköy Et, Amasya Suluova’daki çiftliğinden günlük ve taze olarak temin edilen ürünlerin tümü %100 yerli olup, veteriner hekim kontrolünden geçtikten sonra satışa sunuyor.

Kahrıman “Bizim için önemli olan kaliteli hizmet”

Büyük baş ve küçükbaş  hayvanlardan elde edilen lezzetli antrikot, kontrfile, kuzu incik, pirzola, biftek, nuar, kıyma, özel besi köy tavuğu çeşitleriyle en kaliteli ve taze etleri Çekmeköy Et Şarküteride  bulabilirsiniz diyen firma kurucusu Abdurrahman Kahrıman “Bizim için önemli olan kaliteli hizmet” dedi.

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyEt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.