Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv kayıtları çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı

Bu haber kez okundu.

“Ali Baba’nın Bir Çiftliği Var “ ve "Meleksima Restaurant & Cafe" Sancaktepe’de hizmete açıldı

Uzun yıllar bakımsız ve kaderine terkedilmiş virane haldeki bu çiftlik, Lider Otomotiv Oto Kiralama Yönetim Başkanı Ercan Görken ve eşi Sonnur Görken tarafından büyük bir yatırımla doğal yapısını bozmadan restore edilerek yeniden Sancaktepe’de hayata döndürüldü.   Ali Baba’nın Bir Çiftliği Var, özellikle çocuklu aileler için eğlenceli bir alternatif oluyor. Şehrin içerisinde doğal bir yaşam alanı sunuyor.

İstanbul’un ilk ve tek en kapsamlı çiftliği olarak hayata geçirdiklerini belirten başarılı iş adamı Ercan Görken, insanları biraz olsun şehrin içinde doğa ile başbaşa ailecek keyifli ve kaliteli zaman geçirebilecekleri bir ortam oluşturduklarını ifade ederek “ Çocukları apartmanlara ve dijital oyunlara hapsetmemek adına çözümler sunuyoruz. Çocuklar burada şehir hayatında olmayan farklı deneyimleri yaşayarak aileleriyle birlikte keyifli dakikalar geçirebilirler. Ali Baba’nın Bir Çiftliği, ebeveynleri ve çocukları alışılmış bir şehir hayatından Anadolu’nun doğal köy hayatına götürecek. Çocuklar hayvanlara dokunacak, atlarla gezebilecek. Çocuklar özlerini bilerek Anadolu’nun mozaiğini görerek büyüyecek ” dedi.

Gün geçtikçe daha kalabalık ve stresli olan şehir hayatından biraz olsun uzaklaşmak isteyenlerin, İSTANBULUN GÖBEĞİNDE doğa ile iç içe sakin ve huzurlu alanlara yöneldiğini belirten İş adamı Ercan Görken; Ali Baba’nın Bir Çiftliği size şehrin karmaşasından uzak huzurlu bir kapı aralıyor. 7’den 70’e herkesin çocukluğundan beri bildiği “Ali Baba’nın Çiftliği” şarkısı gerçek oldu. Çiftliğimizde çocuklarımız kediden köpeğe, tavuktan ineğe, attan kuzuya birçok hayvan içe vakit geçirip onları tanıyabilecekler. Çocuklar doğa ve hayvan sevgisini tadarken aileleri de yeşillikler içerisinde bulunan Restaurant & Cafe bölümümüzde çayını yudumlayabilir” dedi.

Sancaktepe’de hizmet veren ve yeşillikler içinde geniş bir alana konuşlandırılmış Ali Baba’nın Bir Çiftliği, içerisinde birçok aktivite ve etkinliği barındırmaktadır.  Çocuk Oyun  Alanları, Survivor Parkuru, Bebek Emzirme Odası, Bay-Bayanlar için ayrı Mescit, Abdesthane, Engelli WC, 100 Araçlık Otopark, At Binicilik Dersleri ve Pony Clup gibi çeşitli etkinlikleri içinde barındıran Ali Baba’nın Bir Çiftliği, özellikle anaokulları için özel gezi ve aktivitelere ev sahipliği yapmaktadır.  

Anadolu ve Dünya Mutfağının bir arada sunulduğu ve her yaştan ziyaretçiye hitap ettiklerini belirten Görken, “Alışveriş merkezlerinde zaman öldürmekten sıkılanlar, doğanın huzur verici atmosferinde derin bir nefes alıyor ve enerjilerini yeniden kazanırken,  keyifli bir gün geçiriyorlar.  Çiftlik içerisinde bulunan Meleksima Restaurant & Cafe, Anadolu ve dünya mutfağının eşsiz lezzetleriyle özellikle Kars yöresine ait yemekleriyle, doğal kahvaltılarıyla adından oldukça söz ettirecek. Meleksima Restaurant ve Cafe’yi ziyaret edecek misafirlerin Anadolu ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini tadabilecekleri bir hizmet ve ürün yelpazesi bulunmaktadır. Doğallığı ve yöresiyle meşhur, hakiki lezzetleri arayan herkesin zahmetsizce ulaşabilmesi için Meleksima Restaurant ve Cafe’de bir araya getirdik.  Sizlere her kaşıkta ve her yudumda Anadolu’yu damaklarınızda hissettirecek zengin bir lezzet mozaiği hazırladık. Meleksima Restaurant & Cafe ile her lokmada Anadolu’nun özlenen lezzetlerini keşfedeceğiniz unutulmaz bir yolculuğa çıkmaya hazır olun.Tüm ürünler organik ve hiç bir katkı maddesi kullanılmadan doğal olarak servis edilmektedir” dedi.

Eğer bir insan "Çocukların en değerli şeyi oyuncaklarıdır" diyor ise bilinki o insanın hiçbir zaman atı olmamıştır.

Şehrin tam ortasında doğanın en güzel ve asil canlılarından olan atlar ile çocukları buluşturan Ali Baba’nın Çiftliği’nde binicilik eğitimi de verilmektedir. Özel olarak yetiştirilmiş atlar ve uzman fizyoterapistler eşliğinde uygulanan terapisttik seanslarla fiziksel, zihinsel ve duygusal bozukluğu olan çocukların gelişimine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.

Düğün, Nişan, Sünnet, Kına Merasimi

Doğayla iç içe ferah ve aynı zamanda eşsiz güzellikte bir düğün organizasyonu için Ali Baba’nın Çiftliği’ni tercih edebilirsiniz. Profesyonel bir ekibe sahip olan Ali Baba’nın Çiftliği düğün, nişan, sünnet, kına, balo ve davet gibi sayılamayacak kadar çok etkinliğe ev sahipliği yapabilmektedir. Ayrıca çiftlikte ilk 5 rezervasyonda geçerli olmak şartıyla dış mekan çekimleri ücretsiz yapılacak.

Şark Köşesi ve V.I.P Salonları

Meleksima Restaurant & Cafe’de  10-20 kişilik toplantı salonu ve eğitim-seminer gibi programlarınız için kullanabileceğiniz özel alanlar mevcuttur. Modern ve ihtiyaca yönelik teknolojik gereksinimlerin karşılanacağı şekilde dekore edilmiş olan bu toplantı odaları, ister ikramlar dâhil isterseniz de sadece toplantı odası kullanımı olarak istediğiniz zaman dilimlerinde rezerve edilebiliyor.

ANDOLU YÖRESEL ŞARKÜTERİ

Çiftliğimizde tüm ürünlerimiz Kars başta olmak üzere Anadolu'nun çeşitli bölgelerinden hiçbir katkı maddesi kullanılmadan organik bir şekilde tedarik edilmekte ve satışı yapılmaktadır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.