Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Ali Ağaoğlu çok iddialı konuştu… ‘Takım elbisesine iddiaya girelim…’

Gayri menkul sektörünün önde gelen isimlerinden Ali Ağaoğlu İstanbul Çekmeköy’de inşa edilecek olan ‘Ağaoğlu Çekmeköy Park Fırsat Projesi’nin tanıtım toplantısına katıldı. Renkli kişiliği ile tanınan Ağaoğlu’nun neşeli tavırları dikkat çekti.

Çekmeköy’de gerçekleşecek olan projede 738 dairenin yer alacağını vurgulayan Ağaoğlu, çok iddialı açıklamalarda bulundu.

“BİR AYDA TÜM DAİRELERİ SATACAĞIZ”

“Bir ayda tüm daireleri satacağız” ifadelerini kullanan Ağaoğlu “Aksini söyleyenler ile takım elbisesine iddiaya varım” dedi.

Bugüne kadar 35 bin konut yaptıklarını hatırlatan Ağaoğlu, ''Şimdiye kadar en kullanışlı daire planını bu projede yaptık. Metrekaresi 4.800 liradan başlayan fiyatlarla başlıyoruz'' şeklinde konuştu.

Ön talep surecinde 150 dairenin ayrıldığını dile getiren Ağaoğlu, “İstiyoruz ki herkes ev sahibi olsun. Çekmeköy'ün geleceği oldukça parlak”değerlendirmesinde bulundu.

ANKARA'YA AĞAOĞLU İMZASI

Diğer çalışmalara ilişkin bilgiler de paylaşan Ali Ağaoğlu, başkent Ankara'da da 1200 dairelik bir proje geliştireceklerini de sözlerine ekledi. Projenin ruhsat işlemlerini tamamlamak üzere olduklarını kaydeden Ağaoğlu, ' Ankara projesiyle birlikte Bodrum'da da turizm odaklı projemiz olacak' dedi.

'HIZLI SATIŞ OLACAK'

Ağaoğlu'nun Çekmeköy projesinde kampanyalı satışlara başlandığını dile getiren Ağaoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı da, 'Merkezi lokasyonda yer alan projede lansman süreci içerisinde yüzde 25 indirimle alım kampanyası düzenliyoruz. Yüzde 15 pesin, 10 yıl banka kredili, yüzde 15 peşinatı da 18 ay sonra alacağız' dedi.

Öte yandan proje kapsamında ön talep toplama devam ederken daire fiyatlarının 446 bin liradan başlayacağı bildirildi.

AKİT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.