Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Alarm sesinin duyan hırsızların panik anları kamerada

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 06.50 sıralarında Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, başlarında şapka, ellerinde eldiven olan ve yüzleri örtülü organize hırsızlık çetesi, çalıntı plakanın takılı olduğu minibüsle inşaat malzemelerinin olduğu depoya geldi. Deponun araç girişinin kilitli olan kapısının kilidini kıran çete ardından geri manevrayla aracı içeriye yanaştırdı. Daha sonra soygunculardan biri levyeyle kepengi kaldırmasının ardından diğer çete üyeleri de kepengi kaldırdı.
Soygun devam ettiği esnada hırsızlar içeriye girdiği esnada alarm bir anda çalmaya başladı. Paniğe kapılan soyguncular, etrafa koşturmaya başladı. Kısa bir süre sonra hırsızlardan biri elinde sopa parçasıyla alarma cihazına vurmaya başladı. Cihazı susturamayacağını anlayan soyguncular ardından geldikleri araçla apar topar kaçarak kayıplar karıştı. Hiçbir şey alamadan hızla uzaklaşan soyguncular bu kez de deponun arkasında park halinde olan bir kamyona dadandı. Uzun süre kamyonun yakıt deposuyla uğraşan hırsızlar, bir şey alamayacaklarını anlayınca oradan da uzaklaştı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İHA- Doğan Can Cesur

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyHırsızAlarm
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.