Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Meclis Üyesi Celal Cebir’in istifası Çekmeköy’e bomba gibi düştü

100 yıllık Çekmeköy'lü ve ilçenin en kalabalık ailelerinden olan Çekmeköy Ak Parti meclis üyesi Celal Cebir’in istifası Çekmeköy gündemine bomba gibi düştü. Çekmeköy’ün renkli simalarından ve bölgenin sevilen işadamlarından olan Celal Cebir’in istifasını Çekmeköy halkı sosyal medya hesabından duydu. 

Celal Cebir; Hakkımı helal eder, helallik isterim

Sosyal medya hesabından Celal Cebir şöyle paylaşımda bulundu “2002 yılından beri mensubu olduğum Ak Partiden 16.1.2019 tarihinde parti üyeliği ve meclis üyeliğinden istifa etmiş olduğumu beyan ederim hakkımı helal eder helallik isterim” dedi. 

Celal Cebir neden istifa etti ?

Hayır sever kişiliği ile tanınan ve Çekmeköy’de uzun yıllar ikamet eden Ak Parti meclis üyeliği ve Ak Parti üyeliğinden Celal Cebir’in istifasının altında yatan gerçek neydi ve neden istifa ettiği ise herkes tarafından en çok merak edilenler arasında yerini aldı. 

Çekmeköy Haber olarak neden istifa ettiği ile ilgili özel röportajımızı yakında okurlarımızla paylaşacağız.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Doğrusu beklemezdim istifasini.ancak bugün istifa etmesi başka yorumlara sebep olurken bende aynı kanaatteyim
Soruyorum aday yapılsaydı istifa edecekmiydi.
Değişen şartlar ne bilmek isterim