Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Ahmet Epli'nin mutlu günü

 Sünnet düğününe katılım oldukça yoğun oldu. Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz, başkan yardımcıları Şenol Çetin, Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Birleştirici İş Dünyası derneği başkanı Yücel Yalçınkaya, Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Metin Çoban, Çekmeköy Trabzonlular dernek başkanı Hasan Keleş, Muhtarlar ve bir çok bölgedeki işadamları ve yöneticiler katıldılar. 
 
 Allah hepinizden razı olsun
 
 Mehteran takımı ile ilahilerin okunduğu sünnet programında okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile eller semaya yükselerek dualar edildi. Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Ahmet Epli katılımcılara hitaben "Allah hepinizden razı olsun. Mevlam ülkemizde tüm çocuklarımızı vatanına milletine ve devletine bağlı imanlı bir şekilde yetiştirmeyi herkese nasip etsin. Ülkemizin ateş çemberi çevrili dış ve iç mihrapların hiç durmadan çalıştığı bu günlerde bizim nesillerimize çok büyük görevler düşmektedir" dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.