Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana Otomobil

Bu haber kez okundu.

Abdülhalim Meşe ; Ben insanlarla gönül köprüsü kurmak istiyorum

Saadet Partisi Çekmeköy ilçe Başkanı Yunus Başar ve ilçe yönetimi seçim çalışmaları kapsamında 20 Şubat  tarihinde Çekmeköy belediye başkan adayı Abdülhalim Meşe ile muhtarlar ve basın mensuplarını bir araya getiren kahvaltılı toplantı düzenledi.

Toplantıda belediye başkan adayı Abdülhalim Meşe, neden aday olduğu konusunda muhtarlara ve yerel basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan adayı Meşe,“Ben insanlarla gönül köprüsü kurmak istiyorum. Bize oy vermiş vermemiş kim olursa olsun herkesle gönül bağım olsun.  Biz ‘Dürüst Başkan’ sloganı ile yola çıktık. Biz ‘rüşvet alanda verende melundur’ sözünü kendimize şiar edindik”  dedi. Yapılan bir anketten bahseden Meşe, “ Çekmeköy´de yüzde yetmişin üzerinde yolsuzluk olduğu belirtilmiş. Bu çok korkunç ve yüz kızartıcı bir tablodur. İşte bu tabloyu yok etmek için aday oldum” dedi.

Sadaka toplumu haline getirildiğini ve bununla da reklamlar verilerek övünüldüğü bir yönetim anlayışı ile karşı karşıya olunduğunu açıklayan Meşe, “Ülkede üretime yönelik projeler üretilmezse fiyatların artacağı tabii ki kaçınılmaz olur. Çekmeköy için projelerimiz var bunları yakında kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.