Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı Çekmeköy'de coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de törenlerle kutlandı. Taşdelen’deki Karanfil Parkı’nda gerçekleşen törene İstanbul Vali Yardımcısı Necip Çakmak, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Garnizon Komutanı Albay Erkan Yasan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Tören Atatürk heykeline çelenk bırakılması, saygı duruşu ve kaymakamlık makamında tebriklerin kabülünün ardından sona erdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Büyük Taarruz Zaferinin  97.Yıl dönümünde bu aziz vatanı bizlere miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.” dedi.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.