Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi'nin İlk Ders Zili Çaldı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de coşkuyla açıldı. Alemdağ Emlak Konut İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleşen eğitim öğretim yılı açılış programına Çekmeköy Kaymakamı Adem Aslan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş,Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Kılıç, Milli Eğitim Şube müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreni, öğrenci konuşmaları ve protokol konuşmalarıyla devam etti. Öğrenciler okudukları şiirler ve hazırladıkları folklor gösterileri ile alanda bulunan davetlilerden alkış aldı. Programda okula yeni başlayan öğrencilere hoş geldiniz denilerek üst sınıf öğrencileri tarafından kalem hediye edildi.

Alanda bulunan öğrencilere ve velilere Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamını ileten Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli;“ Yeni eğitim öğretim dönemi ilçemize ve tüm yurdumuza hayırlı uğurlu olsun. Eğitim Vadisi Çekmeköy’de geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için eğitim yatırımlarımız ve çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. “ dedi.

İlk ders zilini Çekmeköy Kaymakamı Adem Aslan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet AKtaş Öğrencilerle birlikte çalarak, sınıflarda  öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldular.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.