Çekmeköy’de son zamanlarda artan hırsızlık ve gençlerin uyuşturucudan ölüm olayları aileleri tedirgin ediyor.

Bunun adına siz ne derseniz deyin bunun sadece bir açıklaması var oda artık lütfen birileri gözlerini açsın ve kapatmasın.

Çekmeköy geçmişinde bir baktığınızda otobüslere bindiğinde herkesin bir birini tanıdığı duraklarda ise yine herkesin bir birine tebessüm ettiği bir yer olmakla beraber artan nüfus artışı ile artık o mozaik ne yazık ki bozuldu.

ÇEKMEKÖY’DE ELİNDE SATIRLA BIÇAKLA SALDIRILAR

Birilerine göre deli ama elinde bir bıçakla önüne gelene saldırıyor. Elinde oğlunun sünnet düğünü davetiyesi dağıtan herkesim yakından tanıdığı işadamına arkadan saldırıyor. Biraz söz deyimi ile hantal biri olsa o mağdur gitti. Allah rahmet eylesin. Cenazesinde biraz gözyaşı daha sonra Allah rahmet eylesin iyi adamdı derz geçeriz. Dostları üzülür belki de düşmanları sevinir.

Bunu neden yazıyoruz. Çünkü şuan bu gibi durumlarda insanoğlu nefes alır iken daha sonra eyvah deyip dizlere vurulmadan aileler dostlar üzülmeden bu gibi durumlarda yetkililer çözüm üretmeleri gerekiyor.

HIRSIZLIK VE UYUŞTURUCU GENÇLERİN SONU OLUYOR

Gençliğin baharında bir çok hayat sönüp gidiyor. Son zamanlarda Çekmeköy’de haber merkezimize gelen ihbar haberleri gençlerimizin nereye gittiği hususun gerçeğini bir kez daha ortaya koyuyor.

İnşaat önlerinde kereste, yeni yapılan yapılarda elektrik tesisat, kombi, musluk hırsızlığı ise evlere de sıçrayak artık bölge halkının bu anlamda hayatını olumsuz yönde etkilemekte.  Yakalanan hırsızları 3-5 gün sonra dışarıda gezerken gördüğümüz ise neredesin ey adalet diye ver yansın ediyoruz.

EN BÜYÜK HIRSIZLIK MAĞDURU ÇEKMEKÖY HABER OLARAK BİZİZ

Çekmeköy Haber Gazetemize girerek bilgisayar kasalarının çalınmasının ardından ortalama 3 yıl geçti. Yine hırsızlar bulunamadı. O bilgisayarlarda bulunan özel kayıtlar ve bilgiler ise toz oldu. Bilgisayarlar ise yer yarıldı içerisine girdi gitti.

SON OLARAK TAŞDELEN’DE BONZAİDEN ÖLEN GENÇ ÖRNEĞİ

Ülke genelinde “bonzai” denilen uyuşturucu etkisinde kalan ve baharı sönen Çekmeköy’de bir genç daha hayata mahkum düştü ve bu kurbanda öldü.

Şimdi sıra daha birçok ailenin ocağı sönmeden canı yanmadan bir an önce bu gidişe dur demek için başta Çekmeköy Emniyet Müdürlüğü, Çekmeköy belediyesi ve birçok Sivil Toplum Kuruluşlarının öncü olarak gerekli tedbirlerin alınması noktasında çalışmalar yapılması gerekiyor.

MAHALLE PARKLARINA DİKKAT

Özellikle Hamidiye Mahallesindeki parklar başta olmak üzere tüm parklarda alenen torbacılar tarafından satışı gerçekleştiğini söyleyen birçok vatandaş bu işin çözülmesi ve gençlerin hayatlarının kararmaması için yetkilileri görevlerine davet ediyorlar.

on line abortion pill where to buy abortion pill
how to order the abortion pill online order abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
prescription drugs discount cards manufacturer coupons for prescription drugs
order strattera online no prescription strattera discount
abortions facts definition of abortion pill
acetazolamide acetazolamide symptoms
abortion pill ru486 abortion facts pro life
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.