Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Superdent İle Şimdi Gülme Zamanı

Gün içerisinde yediklerimiz içtiklerimiz, ağız bakımımız, gece boyunca dişlerimizi sıkmamız veya gıcırdatmamız gibi nedenlerle zaman içerisinde dişlerimizin ön yüzeyinde aşınmalar meydana gelebilmektedir. Bu aşınmalar estetik açıdan rahatsız edici boyutlara ulaştığında yüzün ön yüzeyine porselenden yapılan ince bir kaplama yapıştırılarak daha güzel ve estetik bir görünüm elde edilebilmektedir. İşte dişin ön yüzeyine ince porselenden yapılan bu kaplamanın eklenmesi işlemine lamine tedavisi denilmektedir.

Lamine diş genellikle ön dişlerinde deformasyon ve sorunlar olan kişilere uygulanır. Lamine tedavisinden diş kaplamaları dişlerin ön yüzeyine ince bir porselen tabakanın yapıştırılması suretiyle uygulanır. Lamine diş uygulaması Superdent Diş Kliniği’nde uzman doktorlar tarafından hijyenik koşullarda, ekonomik fiyatlarla ve sağlıklı bir şekilde uygulanmaktadır. Lamine diş fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için www.superdent.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Çekmeköy Superdent Diş Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar lamine diş uygulamasını şöyle açıklıyor: “Lamine diş, daha önce porselen yapılmamış sağlıklı bir dişin üzerine istenilen renkte ve formdaki dişin bazı kimyasal maddelerle yapıştırılan ince seramik porselenlerdir. Laminate veneer, tamamen porselenlerden oluştuğundan doğal diş görünümüne sahiptir. Pürüzsüz bir yüzeye sahiptirler. Üstelik lamine diş yaptırmak kısa süreli bir işlemdir. Kısa zamanda isteğiniz o muhteşem gülüşe sahip olmak için en iyi alternatiftir.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.