Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Hasar Değer Kaybı Mağduriyetleri Gidermeye Devam Ediyor

2016 yılı Şubat ayında kurulan ve faaliyetlerine başlayan, 9 aylık gibi kısa bir sürede 2500 müşteriye ulaşan Hasar Değer Kaybı firması olarak trafik kazası sonucunda uğranılan mağduriyetleri gidermeye devam diyoruz diyen Ercan Görken “önemli olan haklı olduğu durumda zamanında gerekli yasal süreci başlatmak ve sonrasında takip etmek” dedi.

Hasar Değer Kaybı Konusunda Çok Bilgi Kirliliği Var

Hasar değer kaybı firması yönetim kurulu başkanı Ercan Görken “ Hasar değer kaybı sektörde kısa bir sürede kendinden söz ettirmeye başladı ama çok bilgi kirliliğini de beraberinde getirdi. 2500 kaza yapan ve bize müracaat eden araç sahiplerinin gerekli kaza raporlarını incelediğimizde araç sahiplerinin kulaktan dolma birçok kirli bilgiye sahip olduklarını konusunda uzman çalışma arkadaşlarımızın anlamaları fazla bir zaman almıyor. Burada önemli olan her kazaya karışan bir araç sahibinin haklı veya haksız olduğunun dışında aracında bir hasar değerinin olup olmadığına dikkat etmek gerek” dedi.

Geçmiş yıllara göre 3 katı müracaat var

Geçmiş yıllara nazaran neredeyse 3 katı müracaat olması sebebiyle bir aracın hasar değer kaybı olup olmadığının süreci ise 4 ile 6 ay arası sürmekte. Firma olarak araç sahiplerinin bu tarz mağduriyetlerini gidermelerinde danışmanlık firmalarının konusunda uzmanlar çalışarak gerekli yasal süreci takip etmeleri vatandaşın mağduriyetinide kısa sürede gidermiş oluyor. Sektörde 2500’e yakın hasar değer kaybı müracaatın 400’e yakın bir dosyanın sonuçlandığını gördüğümüzde geçen yıllara oranla artık mağdur olan araç sahiplerinin sayısının 3 katı fazla olduğunu da görmüş oluyoruz” dedi.  

 

cialis coupon free cialis discount coupons
articles on abortion pill abortion price
pros and cons of abortion free abortion pill
flagyl vademecum flagyl 500 mg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.