Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Şahinbey Camii Kur'an Kursu Desteklerinizi Bekliyor

2015 – 2016 yılında 3 İmam Hatipli arkadaşın bir araya gelerek kurduğu Hafızlık müessesini canlandırmak amacı eğitimlerine devam eden Şahinbey Camii Kur’an Kursu desteklerinizi bekliyor.

Desteklerinizi Bekliyoruz

Çekmeköy Şahinbey Camii Kur’an Kursu İdarecisi Mustafa Çetin Bişkin “ Kur’an kursumuzda yatılı olarak kalan 40 öğrencimiz bulunmaktadır. Öğrencilerimiz hafızlık ve ilahiyat ön lisans programları almaktadır, Öğrencilerimizin iaşe ve ibadetleri halkımızın yardımları ile karşılanmaktadır. Öğrencilerimizin ihtiyaçları için desteklerinizi bekliyoruz. Destek vermek isteyenler  0536 462 60 19 Numaralı hattan iletişime geçebilirler."dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.