Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Beykoz'da bir hafriyat kamyonu yolcu minibüsüne ve yalıya çarptı

Beykoz'un Ahmet Mithat Caddesi'nde Beykoz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı kilitli parke yüklü hafriyat kamyonu sürücüsü aracın kontrolünü yitirerek karşı yönden gelen 3 araca ve karpuz tezgâhına çarptı. Duramayan kamyon, kaldırımdaki dubaları ezerek son olarak Ahmet Mithat Efendi yalısına çarptı.


"ŞANS ESERİ KURTULDUK"

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı kamyon sürücüsü ambulans ile Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hafriyat kamyonunun çarptığı minibüste bulunan 4 yolcu şans eseri yaralanmazken, dolmuş kullanılmaz hale geldi. Polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle caddede trafik yoğunluğu oluştu.
Görgü tanıkları kamyon şoförünün seyir halindeyken kalp krizi geçirdiğini iddia ettiler. Dolmuş şoförü ise, sürücünün yola bakmadan üzerine geldiğini belirterek, "Yolcular dolmuşun diğer kısmına kaçtılar, şans eseri kurtulduk" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.