Öne Çıkanlar Adalar koku araç ekmek badana

Bu haber kez okundu.

Yıllardır Faaliyetlerine STOP diyen Çekmüder'e PLAY diyecek başkan geliyor

Çekmeköy Müteahhitler derneği kongreye hazırlanıyor. Yıllardır aktif faaliyetlerini yaparak bir türlü Çekmeköy’de varlığını gösteremeyen Çekmüder’e uzun yıllar Çekmeköy’de yaşayan ve ticaret yapan Birlik Grup yönetim kurulu başkanı Yücel Evsen aday olduğunu açıkladı. Yücel Evsen’in aday olması ise Çekmüder’de büyük heyecan yarattı.

ÇEKMÜDER’E ORDULU BAŞKAN ADAYI

Çekmeköy’de faaliyet gösteren inşaat firmalarının çoğunlukla Ordulu olduğu bölgede Çekmeköy Müteahhitler derneğinin başkanlığına hemşerilerinin aday olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden hemşerileri,  Çekmeköy Müteahhitler derneğine aday olan Yücel Evsen’in aday olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek her zaman destekleyeceklerinin mesajını verdiler.

ÇEKMÜDER İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Çekmeköy Müteahitler derneği (ÇEKMÜDER) başkan adayı olan Birlik Grup Yönetim Kurulu başkanı Yücel Evsen “İnşallah güzel kongremiz sonrasında arkadaşlarımızın desteği ile başkan olduğumda tüm kıymetli Çekmüder ailemiz ile birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Mevla’m neylerse güzel eyler” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.