Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Ümraniye'de bir araç 5 metreden uçtu
Ümraniye'de içinde 3 kişinin bulunduğu araç, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak 5 metre yükseklikten aşağı uçtu. Kazada, şans eseri sürücü ve 2 arkadaşı yara almadan kurtulurken, aracın düştüğü yerin yakınında bulunan eve girmesine ise ağaçlar engel oldu.
 
Ümraniye'de Topağacı Mahallesi'ndeki Yedikule Sokağı'nda sabah saatlerinde içinde 3 kişinin bulunduğu 34 MPK 88 plakalı araç 5 metre yükseklikten aşağı uçtu. S.K.'nin kullandığı araçta sürücü bir kişiyi indirdikten sonra araçla geri geri giderken yağmurun da etkisiyle araç hakimiyetini yitirmesi sonucu kaza meydana geldi. Sürücü S.K. yara almadan kendi imkanlarıyla aracın içinden kurtulmayı başardı. Ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri çağrıldı. Aracın düştüğü yerde şans eseri ağaçların bulunması, aracın yakındaki evlere çarpmasını da engelledi.
 
Kaza sırasında evinde bulunan Engin Karman, "Sabah saat 5'te buradan bir araç geçiyor, dönmeye çalışıyor aşağı uçuyor. Biz evdeydik fakat hiçbir şey duymadık. Sabah uyandık çocuk okula gidiyordu, komşunun çocuğu okula giderken görmüş. Biz evde çocuklarımızla beraberdik şu evin önündeki ağaçlar olmasa Allah korusun meftaydık. Canımız şu iki ağaca bağlı" dedi.
Olay yerine gelen polis ekipleri de kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 
haberturk
abortion pill rights low cost abortion pill
early abortion pill options when is it too late to get an abortion pill
rx pharmacy card viagra manufacturer coupon
abortion pill ru486 abortion facts pro life

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.