Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Gökhan İnler, Ümraniye Meydan AVM Kartal Yuvası'nda Taraftarlarımızla Buluştu

Ümraniye Meydan AVM Kartal Yuvası’nda taraftarlarımızın büyük ilgisiyle karşılaşan Gökhan İnler, taraftarlarımızın lisanslı ürünlerini imzaladı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.



İmza gününde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Gökhan İnler, şunları söyledi:



“Taraftarın ilgisinden mutluyum. Ocak ayı sonuna kadar zorlu maçlarımız var. Herkesin bu maç programına hazır olması lazım. Her maçı final gibi görmeliyiz. Takımda moraller yerinde. Hedefimiz her maçı kazanmak. Napoli’ye karşı 4 puan almak önemli bir olay. Kalan maçlarımızı kazanıp tur atlamak istiyoruz. Hayalini kurduğum camiaya geldim. Şampiyonluk için yarışmak istiyorum. Büyük bir taraftarımız var. Uzun yıllar Beşiktaş’ta oynamak istiyorum.”

clomid testosterone clomid testosterone
cialis coupons from manufacturer cialis trial coupon

Anahtar Kelimeler:
çekmeköy ümraniye BJK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.