Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköyün Turizm yatırımları görüşüldü
Yürütme kurulunda faaliyet gösteren 700’e yakın Seyahat Acentesi ve Tur Operatörünün bulunduğunu ifade eden Başkan Bilir, “Bölgemizdeki turizm etkinlik ve aktivite sayılarının artması için kamu ve yerel yönetimlerle işbirliğini geliştirmek için çalışıyoruz,” dedi.
 
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Yatırımlar yaparak ilçemizdeki vatandaşlarımızı istihdam eden tüm firmaların yanındayız. İlçemizde Ömerli Havzası’nda imarın açılması planlanınca turizme yönelik çalışmalar hız kazandı. Bu bölge yatırımcıların bir hayli ilgi ve alakasını çekiyor. İlçemizin diğer ilçelerle ulaşım sorunu yok. Raylı sistemle Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe- Çekmeköy arasını 24 dakika olacak. Anadolu Yakası'nın Kadıköy-Kartal'dan sonra ikinci metro hattı yıl sonunda hizmete giriyor. Çekmeköy’ün turizm potansiyeli var,” dedi. 
acetazolamide mipnet.dk acetazolamide symptoms
non surgical abortion pill cost for an abortion first trimester abortion pill
flagyl vademecum flagyl 500 mg flagyl 500 mg
i had an abortion early pregnancy abortion methods abortion in new york
fibromyalgia ldn is naltrexone safe naloxone for alcoholism

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.