Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Doğalgaz, Elektrik saatlerce kesik

Çekmeköy'de vatandaşların Perşembe günü kara günü oldu. Evlerinde karanlıkta saatlerce bekleyen vatandaşlar elektriğin geldiğine sevinmeden Doğalgazın kesildiğini görünce bir şok daha yaşadı. Yetkililer tarafından tam olarak ne zaman geleceği noktasında ciddi bir açıklama bekleyen Çekmeköy halkının gözleri yollarda elleri ise telefonda takılı kaldı.

MUM IŞIGINA HESRET KALDIK

Yetkililerden tam olarak net bir açıklama bulamayan Çekmeköy halkı mum almak için bakkal ve marketlere koştular. Bir çok bakkal ve markette mumda bulamayan bir çok vatandaş yetkililere tepki gösteriyorlar... 

BİR FATURA ÖDEMEZ İSEK HEMEN KESMESİNİ BİLİYORSUNUZ

Bir çok vatandaş AYEDAŞ ve İĞDAŞ'a bir fatura ödemediğimiz zaman gelip kesmesini saati sökmesini biliyorsunuz. Nerede sisin kurumsallığınız millet ver yansın ediyor. Kara kışın kapıya dayandığı Perşembe günü İstanbul'da olduğu gibi Çekmeköy'de de kara gün oldu. 

Çekmeköy Haber

i had an abortion why abortion should be legal abortion in new york

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.